tisdag 19 maj 2015

Middagstips

Ibland är det så tråkigt att laga vardagsmat
Det blir ofta samma och samma
 
Jag var lite kreativ nu och mixtrade lite (är lite dålig på de annars)
och resultatet blev lyckat
inge märkvärdigt, men gott blev de
 
Pastagratäng med currykyckling
ca 800 g kyckling skuren i bitar
2 pkt bacon också i bitar
1 dl hackad purjolök
2 bananer i skivor
1 paprika i strimlor
Pasta-penne ca 500-700 g (kokas enl. förpackningen)
 
Lägg pujolök, bananer och paprikan i en ugnsform
Häll över pastan när den är färdig
Stek bacon och lägg över
Stek kycklingen tills den fått fin färg, i baconfettet ( ev en extra klick smör) tillsammans med curryn
Pudra över ca 1 1/2 msk mjöl och häll på 7 dl grädde
Låt småputtra några minuter
Häll detta över pastan och rör om
Strö över riven ost och gratinera i ugnen,225 grader, 15 - 20 minuter
Servera med en grönsallad
 
Tyvärr så glömde jag ta en bild
 
 
Är aningen less på att vara sjuk nu...
I slutet av april var det magen som spökade
Efter ett dygn på sjukhuset, med olika undersökningar visade det sej att jag hade
inflamerade tarmfickor...
...och nu har jag åkt på en rejäl förkylning. Men det verkar vara på
upphällningen nu...hoppas jag i alla fall.