torsdag 1 september 2011

Skype

I dag lyckades jag pricka in när Ulrica var inloggad på Skype.
Vi satt och pratade i 1 timme och 35 minuter =)
Vilken tur att det är gratis....undra vad det hade kostat att prata i vanlig telefon. Det kan inte vara billigt att ringa till Kina!
Det var så roligt att höra hennes röst...hittills har hon, och hennes familj, varit i Kina nästan 4  veckor och dom ska vara där i 2 år!!
Tur att Skype finns och att jag kunde tjuvlåna Eriks dator, eftersom min inte funkar så bra. Men nu har vi beställt en ny..jippi!!

Igår när Anna-Karin och jag var ute och svängade på, så köpte jag en ny duk, en glasljustake och en blomma, plättar i luften, med en fin kruka till i plåt.
Det blev jättefint på köksbordet
Glasljustaken, blomman och krukan köpte jag på Blomsterlandet. Duken är köpt på Mio möbler.
I bakgrunden så syns dörrarna som ska fixas i ordning.

Idag kom listerna hem på K-ruta, som jag väntat på. Så jag brassade iväg och köpte dom på direkten. Det var nog tur det...dom hade fått hem 20 styckna och jag skulle ha 7.
Får se när dom kommer på plats...till veckan kanske, hoppas jag!

Nu ska jag byta om, för nu mina vänner ska jag prova på Zumba...jo, jo =)

Ha de4 kommentarer:

 1. Du måste berätta hur det var på Zumban.

  Ha de bäst !!
  Gunilla

  SvaraRadera
 2. Det var helt underbart att få höra din röst igen. Vad jag längtat efter det här samtalet. Nästa gång kör vi Skypefika med varandra så blir det nästan som när jag bodde i Sverige hahaha. Tänk när vi ska baka lussibullar tillsammans via Skype, kommer att bli kanon!!!

  SvaraRadera
 3. Va fint ditt kök har blivit :) Det gjorde du bra!!!
  Kram Sara

  SvaraRadera
 4. Tack Lena!
  Ja, nu är jag igång så smått igen..
  Vad fint du gjort i köket! Tänk vad lite ny textil kan göra :) Plättar i luften är ju alltid en hit. Jag har tyvärr haft död på ett antal sådana plantor... så jag önskar dig lycka till;)
  Kram Marie

  SvaraRadera